ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ СЕРВІСУ MAKEWEAR

Дата останнього оновлення: 25.08.2021 р.
РОЗДІЛ 1. ПРИЗНАЧЕННЯ ЦІЄЇ ПОЛІТИКИ
Ми прагнемо зберегти Вашу інформацію в безпеці. Будь ласка, прочитайте цю Політику, щоб Ви розуміли свої права стосовно захисту інформації, включаючи те, як та з якою метою Ваша інформація буде збиратися, зберігатися, використовуватися та оброблятися. Ця Політика конфіденційності («Політика конфіденційності») розроблена згідно з вимогами законодавства України. Вона визначає, що саме ми збираємо, як ми використовуємо та як зберігаємо інформацію, з ким ми можемо ділитися нею, а також заходи, які ми вживаємо, щоб переконатися, що надана інформація залишається приватною та захищеною. Ця Політика конфіденційності є невід'ємною частиною Умов використання Сервісу MakeWear Користувачами (публічної оферти), надалі – «Умови використання», що доступні на нашому Сервісі (з відповідними змінами, які можуть вноситись час від часу). Умови та визначення, зазначені в цій Політиці конфіденційності, вказані в Умовах використання. Будь ласка, уважно прочитайте наступну інформацію, щоб зрозуміти нашу практику щодо Вашої інформації та того, як ми її використовуємо. Продовжуючи користуватися нашим Сервісом, Ви визнаєте, що прочитали, зрозуміли та прийняли інформацію, описану в цій Політиці конфіденційності. Якщо будь-який Користувач не погоджується з цією Політикою конфіденційності в цілому або будь-якою його частиною, такому Користувачу забороняється використовувати Сервіс.
РОЗДІЛ 2. МЕТА ТА ЦІЛІ ЗБИРАННЯ, ОБРОБКИ ТА ВИКОРИСТАННЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ
Адміністратор обробляє персональні дані Користувачів Сервісу для належного виконання Умов використання та опрацювання замовлень Користувачів, а також для виконання запитів і заяв, які Користувач подає Адміністратору, Платіжним сервісам, Продавцям та Сервісу доставки Товарів у зв’язку з оформленням замовлень на Сервісі. Це означає, що такі персональні дані необхідні, зокрема, для: Реєстрації та авторизації Користувача на Сервісі; Оформлення та розміщення замовлення Користувача щодо придбання Товарів за допомогою Сервісу; Здійснення оплати замовлених Товарів за допомогою відповідного Платіжного сервісу; Виконання відповідним Продавцем умов договору купівлі-продажу товару на відстані; Оформлення супровідних документів на Товар; Забезпечення комплектації та доставки Товарів, що замовив Користувач; Встановлення зворотнього зв’язку з Користувачем, включаючи направлення повідомлень, запитів, що стосуються використання Сервісу, обробки замовлень Користувача; Підтвердження достовірності та повноти персональних даних, наданих Користувачем; Забезпечення можливості здійснення обміну та/або повернення придбаних Користувачем Товарів; Маркетингових цілей (персоналізація запропонованих нами послуг і отримання можливості надавати Користувачу рекомендації на основі вашої взаємодії з Сервісом та аналізу вашого профілю користувача); Аналізу зручності користування Сервісом, тобто задля зрозуміння як Користувачі взаємодіють із нашим Сервісом та функціями, які ми впроваджуємо, таким чином, отримуючи можливість вносити покращення. Якщо Користувач погодився отримувати інформацію про нові продукти й спеціальні пропозиції, Адміністратор обробляє його дані, щоб надіслати Користувачу свою комерційну (рекламну) інформацію, наприклад, щодо спеціальних пропозицій або розпродажів.
РОЗДІЛ 3. ЗБИРАННЯ, ОБРОБКА ТА ВИКОРИСТАННЯ ВАШОЇ ІНФОРМАЦІЇ
3.1. Інформація, яку ми збираємо під час отримання доступу Користувачів до Сервісу Під час відвідування Сервісу ми збираємо інформацію, надіслану нам Вашим комп'ютером, мобільним телефоном або іншим пристроєм доступу. Ця інформація включає: Вашу IP-адресу; Інформацію про пристрій, включаючи, але не обмежуючись ідентифікатором, ім'ям та типом операційної системи; Інформацію про мобільну мережу; Стандартну веб-інформацію, наприклад, тип веб-браузера та сторінки, доступ до яких здійснено у нашому Сервісі. Ми збираємо цю інформацію, щоб: Керувати нашим Сервісом, персоналізувати його для Вас; Контролювати та аналізувати тенденції, використання та активність, пов’язану з нашим Сервісом, а також надавати третім особам агреговану та анонимізовану статистичну інформацію про Клієнтів. Коли Ви отримуєте доступ або користуєтесь Сервісом, ми можемо розміщувати невеликі файли даних, які називаються cookies на Вашому комп'ютері або іншому пристрої. Ми використовуємо ці технології, щоб розпізнати Вас як нашого Користувача, налаштувати Сервіс для Вас і контролювати використання нашого Сервісу. Додаткову інформацію щодо цього Ви можете знайти у Розділі Cookies цієї Політики конфіденційності. 3.2. Інформація про Користувачів, яку ми збираємо під час використання ними Сервісу Персональні дані, дозволені до обробки в рамках цієї Політики конфіденційності, надаються Користувачем через комп'ютер, мобільний телефон або інший пристрій доступу шляхом заповнення відповідних реєстраційних форм на Сервісі і включають наступні персональні дані відповідного Користувача: Ідентифікаційні дані Користувача: ім’я, прізвище, по-батькові, стать, місце реєстрації або проживання (індекс, місто, проспект/вулиця/провулок, номер будинку та/або квартири), контактні дані (номер телефону, електронна пошта); Відомості про здійснені Вами на Сервісі замовлення, інформацію про обмін та повернення Товарів; Відомості про спосіб оплати та доставки Товарів відповідно до здійсненого замовлення. Зверніть увагу, що ми залишаємо за собою право запитати у Вас додаткові персональні дані, які тут не вказано, якщо це буде необхідно для досягнення вказаних вище цілей. Зверніть увагу, що під час здійснення транзакцій з оплати замовлень на Сервісі Адміністратор не збирає дані, що стосуються здійснення відповідних транзакцій (зокрема, відомості про банківські картки Користувача або іншу інформацію платіжного характеру). Такі відомості передаються безпосередньо Користувачем виключно відповідному Платіжному сервісу, зберігаються та обробляються таким сервісом відповідно до його політики конфіденційності, з якою кожен Користувач зобов’язаний самостійно ознайомитись перед здійсненням відповідної транзакції. Адміністратор не несе відповідальності за збереження та обробку наданих Користувачем персональних платіжних даних відповідним Платіжним сервісом. Строк дії згоди на обробку персональних даних необмежений. У будь-якому випадку, тривалість зберігання персональних даних буде залежати від цілей та мети обробки, які наводяться у цій Політиці конфіденційності.
РОЗДІЛ 4. COOKIES
Ми використовуємо файли cookies та інші подібні технології (наприклад, веб-маяки, Flash cookies тощо) – "Cookies", щоб покращити Ваш досвід використання Сервісу. Файли Cookies - це невеликі текстові файли, які розміщуються на Вашому комп'ютері або іншому пристрої доступу веб-сайтами, які Ви відвідуєте. Вони широко використовуються для того, щоб веб-сайти працювали більш ефективно, а також забезпечували краще та більш індивідуальне обслуговування. Файли Cookies можуть бути або "постійними" Cookies, або "сеансовими" Cookies. Постійний файл Cookies складається з текстового файлу, надісланого веб-сервером до веб-браузера, який буде зберігатися браузером і залишатиметься дійсним до встановленого терміну його дії (якщо його не буде видалено Користувачем до закінчення терміну його дії). Період сеансу, з іншого боку, закінчується в кінці сеансу Користувача, коли веб-браузер закривається. Ми використовуємо такі файли Cookies: Виключно необхідні файли Cookies. Це Cookies, які необхідні для роботи Сервісу. Аналітичні/продуктивні файли Cookies. Вони дозволяють нам розпізнавати та підраховувати кількість Користувачів, а також бачити, як Користувачі переміщуються по Сервісу, коли вони його використовують. Це допомагає покращити роботу Сервісу. Ми використовуємо Google Analytics, який є інструментом веб-аналітики, який допомагає нам зрозуміти, як Користувачі взаємодіють із Сервісом. Подібно до багатьох сервісів, Google Analytics використовує персональні файли Cookies для відстеження взаємодій Користувачів, як у нашому випадку, де вони використовуються для збору інформації про те, як Користувачі використовують наш Сервіс. Ця інформація використовується для складання звітів і для покращення нашого Сервісу. Звіти розкривають тенденції без ідентифікації окремих відвідувачів. Ви можете відмовитися від Google Analytics, не впливаючи на те, як Bи відвідуєте наш Сервіс. Щоб дізнатися більше про відмову від Google Analytics на всіх веб-сайтах, які Ви використовуєте, відвідайте цю сторінку Google. Функціональні Cookies. Вони використовуються для розпізнавання, коли Ви повертаєтеся до Сервісу. Це дозволяє нам персоналізувати наш контент для Вас (наприклад, ваш вибір мови). Докладнішу інформацію про Cookies та способи керування ними можна знайти на http://www.allaboutcookies.org/. Ви можете контролювати використання файлів Cookies у налаштуваннях веб-браузерів. Якщо Ви відхиляєте або видаляєте певні Cookies, знайте, що виконання пов'язаних з ними функцій і функцій нашого Сервісу може бути обмежено.
РОЗДІЛ 5. УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ СЕРВІСУ ВІД ІМЕНІ ІНШОЇ ОСОБИ
У взаємовідносинах з Користувачем Адміністратор виходить з того, що Користувач діє особисто, від власного імені та від його імені не діють будь-які треті особи, а Користувач, в свою чергу, не діє від імені будь-яких третіх осіб. У випадку якщо використання Сервісу або реєстрація на Сервісі здійснюється Користувачем від імені третьої особи (наприклад, у випадку оформлення третьою особою замовлення з використанням персональних даних Користувача), Сервіс не несе будь-якої відповідальності за реєстрацію Вас як Користувача від імені третьої особи, а усі суперечки між зареєстрованим Користувачем та третью особою, яка здійснила/мала намір здійснити таку реєстрацію на Сервісі або здійснила використання Сервісу, вирішуються самостійно між відповідним Користувачем та такою третьою особою.
РОЗДІЛ 6. ЯК МИ МОЖЕМО ПОШИРЮВАТИ ВАШІ ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ
6.1. Ми можемо передавати Ваші персональні дані коли: Це необхідно для того, щоб керувати нашим Сервісом та надавати Вам Послуги Адміністратора; Це необхідно для належного забезпечення та/або підтвердження здійснення транзакцій щодо оплати замовлень Товарів на Сервісі за допомогою відповідного Платіжного сервісу; Це необхідно для забезпечення передачі замовлення Товару відповідному Продавцю Товару; Це необхідно для забезпечення комплектування відповідних Товарів та їх доставки Користувачу; Ми попросили Вашого дозволу на передачу Вашої інформації, і Ви погодилися з цим. 6.2. Ми можемо передавати Ваші персональні дані та інформацію: Відповідним Продавцям Товарів, що обрані Користувачем на Сервісі; Платіжним сервісам, що забезпечують здійснення транзакцій з оплати Замовлень; Сервісам з доставки та/або комплектування замовлених Користувачами Товарів за допомогою Сервісу; Правоохоронним органам на підставах та у випадках, визначених чинним законодавством України; Партнерам і постачальникам послуг у галузі маркетингу й реклами. Використовуючи наш Сервіс, Користувач надає нам свою однозначну згоду на передачу персональних даних Користувача вищевказаним третім особам. 6.3. Для чого ми не будемо використовувати Ваші персональні дані: Ми не надаватимемо Ваші дані іншим Користувачам Сервісу або третім особам, крім випадків, описаних у цій Політиці конфіденційності, попередньо не повідомивши Вас про це. 6.4. Посилання на веб-сайти або сервіси третіх сторін: Наш Сервіс може час від часу містити посилання на веб-сайти або сервіси наших партнерських мереж, рекламодавців, Платіжних сервісів і т.д. Якщо Ви пройдете за посиланням на будь-який з цих веб-сайтів або сервісів, зверніть увагу, що ці веб-сайти та будь-які сервіси, які можуть бути доступні через них, мають свою власну політику конфіденційності і що ми не несемо жодної відповідальності за цю політику або за будь-яку інформацію, включаючи персональні дані (зокрема, платіжні дані), які можуть бути зібрані через ці веб-сайти або сервіси. Будь ласка, зверніть увагу на ці правила, перш ніж подавати на ці веб-сайти будь-яку інформацію або персональні дані або використовувати ці сервіси. Наш Сервіс може також містити пропозиції щодо надання послуг нашими партнерами або постачальниками. Наш Сервіс містить плагіни для соціальних мереж, що позначений відповідно. Ці плагіни дозволяють Користувачу напряму з’єднатися зі своїми профілями у відповідних соціальних мережах. У такому випадку ці сервіси зможуть дізнатися, що ви відвідали наш Сервіс зі своєї IP-адреси. Якщо Ви відвідуєте наш Сервіс, не виходячи зі свого профілю у соціальній мережі, відповідна соціальна мережа запише інформацію про таке відвідування. Зверніть увагу, що соціальні мережі не інформують нас про зібрані дані та про те, як ці дані використовуються. Ми не знаємо обсяг такої зібраної інформації та мету такого збору. Для отримання додаткової інформації про конфіденційність у відповідній соціальній мережі ми радимо зв’язатися безпосередньо з адміністрацією такої соціальної мережі або самостійно ознайомитися з їх політикою конфіденційності.
РОЗДІЛ 7. ПРАВА КОРИСТУВАЧА У ЗВ’ЯЗКУ З ПЕРЕДАЧЕЮ ТА ОБРОБКОЮ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ
Користувач зберігає за собою всі права, встановлені Законом України «Про захист персональних даних». Адміністратор бере на себе зобов'язання забезпечувати можливість здійснення ним своїх прав. Враховуючи це, Користувач може безперешкодно здійснити свої права, сповістивши нас про це за допомогою електронної пошти info@makewear.com.ua і повідомивши нам причину звернення та право, яке Користувач бажає здійснити. Ми також можемо попросити Користувача надати нам копію свого посвідчення особи, якщо вважатимемо це за потрібне для ідентифікації вас як Користувача Сервісу. Персональні дані Користувача можуть бути видалені: на підставі видалення облікового запису Користувача на Сервісі; на підставі письмової заяви про видалення персональних даних (поданої в тому числі засобами електронної комунікації). Користувач може просити нас в будь-який момент видалити його персональні дані в тому обсязі, в якому вони більше не потрібні для досягнення цілей, в яких нам необхідно продовжувати їх обробку, або коли ми більше не маємо законного права обробляти їх.
РОЗДІЛ 8. ЯК МИ ЗАХИЩАМО ВАШІ ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ
Ми захищаємо Вашу персональні дані за допомогою стандартів безпеки, таких як брандмауери та шифрування даних, контроль фізичного доступу до наших приміщень і засобами контролю доступу до інформації. Ми також дозволяємо доступ до Вашої інформації лише тим працівникам або підрядникам, для яких це вимагається виключно з метою виконання їхніх обов'язків.
РОЗДІЛ 9. ОНОВЛЕННЯ ТА ЗМІНИ ЦІЄЇ ПОЛІТИКИ
Ми залишаємо за собою право змінювати або доповнювати цю Політику конфіденційності на власний розсуд (без згоди Користувача). Будь-які зміни можна переглянути в полі «Дата останнього оновлення», тому регулярно перевіряйте цей розділ. Якщо ми внесемо будь-які суттєві зміни, ми розмістимо нові правила щодо Сервісу, з новою датою набуття чинності. Нова Політика конфіденційності вступає в силу з моменту її розміщення на Сервісі, якщо інше не передбачено новою редакцією Політики конфіденційності. Адміністратор має право сповіщати Користувачів про зміни Політики конфіденційності шляхом направлення відповідного повідомлення Користувачам електронною поштою.
РОЗДІЛ 10. КОНТАКТИ
Якщо у Вас виникли питання стосовно цієї Політики конфіденційності, будь ласка, зв'яжіться з нами за наступною електронною поштою info@makewear.com.ua або за допомогою форми зворотнього зв’язку на Сервісі.
РОЗДІЛ 11. ОБМЕЖЕННЯ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ АДМІНІСТРАТОРА
Адміністратор не несе будь-якої відповідальності за збитки, втрати, шкоду, упущену вигоду, яких зазнав або міг зазнати Користувач у зв’язку із порушенням законодавства України про захист персональних даних іншими Користувачами або будь-якими третіми особами, які отримали доступ до будь-яких персональних даних Користувача.